Følg Merete Gundersen's TV-kanal på You Tube 
Merete Gundersen hos SundhedsKonsulenten
Del 1 af 3
 
Krop & Sind med Merete Gundersen
Del 1 af 4
 
På tomandshånd med Merete Gundersen
Del 1 af 5
 
 
 

Merete Gundersen, født i Odense

Merete Gundersen er dansk forfatter og landskendt i spirituelle kredse for sin bøger Hjertets Energi og bogserien Det Spirituelle Menneske og hendes mange meditations cd´er bruges flittigt også af børn. Merete holder foredrag og underviser landet over i SIQ- Den Spirituelle Intelligens, og i meditation med mening mål og muligheder. Også hendes selvudviklingsbøger er udbredt og bruges som undervisningsmateriale.

Merete er SIQ- terapeut, og arbejder med teorien om SIQ- Den Spirituelle Intelligens. Er forfatter til bogserien: Det spirituelle Menneske I-IV. Har skrevet adskillige bøger, artikler og kronikker om selvudvikling og psykospirituel udvikling.

Specialet er SIQ - Den spirituelle Intelligens®, der dækker over emner som meditation, visualisering, hjertets energi, selvudvikling, drømme, engle, intuition og livsglæde og det at finde sin livsvision/passion i livet.

Tankekraft og hjernen som aktive medspillere i hele den menneskelige udvikling, spiller en vigtig rolle og går som en rød tråd igennem såvel bøger som cd´er. Positiv psykologi er også en vigtig faktor i undervisningen.

Bøger og cd udgives på Livskildens forlag, Danmarks Spirituelle Forlag.

Merete Gundersen kender sit stofområde til fulde, igennem uddannelser, selvindsigt og ikke mindst egne spirituelle oplevelser.

I de sidste 19 år af Meretes liv har hun arbejdet intenst med undervisning, foredrag og skribent virksomhed i Livskilden, Institut For Holisme & Forskning, som hun var stifter og daglig leder af.

Hun har medvirket i flere indslag på tv hvor hun fortæller om spiritualitet og sin personlige spirituelle vej i livet.

Bøger og cd viser læsere og lyttere en vej til et mere dynamisk, nytænkende og selvstyrende liv. Et liv i accept og kærlighed.

Se Merete Gundersen fortælle om sit speciale SIQ- Den Spirituelle Intelligens på youtube - Her den sidste nye

Merete Gundersen
Merete Gundersen | Grønnegangen 38, 3070 Snekkersten